Finca San Vicente in Barichara - Colombia

Logeren op het ritme van de natuur

Een klein paradijs om te ontdekken.

Waar je kan genieten van de prachtige natuur.

Gezellige en charmante kamers uit bahareque

Gezellige kamers met ruime badkamer. Geniet tijdens het nemen van een warme douche van het mooie uitzicht over de bergen

Ontspan in een mooie omgeving

De Finca ligt op een terrein van 2,5 hectare met terrassen en wandelpaden. Ideaal om rond te kuieren, te zonnen, de talrijke vogels te observeren, een boek te lezen of gewoon uit te rusten en te genieten van een wijntje bij zonsondergang, Dit allemaal in de nabijheid van het mooie, pittoreske dorpje Barichara en het kleine dorpje Guane.

Ontdek de omgeving

Iedere dag opnieuw ontdekken we dat dit gebied zoveel te bieden heeft. Uit al deze pracht hebben we een aantal mooie wandelingen en 4x4 tochten geselecteerd. Wij adviseren om daarna te eten in Barichara, waar je kan kiezen uit een waaier van restaurant(je)s.

Mariposa vanaf €60,00per nacht

Gezellige tweepersoonskamer met groot XL bed, klamboe, kwalitatief bedlinnen voor een ultiem slaapcomfort, smart TV, koelkast, bureau en inbouwkast. Ruime badkamer met inloop regendouche (warm water) en uitzicht op de tuin, WC en wastafel.

Lees meer

Iguana vanaf €60,00per nacht

Gezellige tweepersoonskamer met groot XL bed, klamboe, kwalitatief bedlinnen voor een ultiem slaapcomfort, smart TV, koelkast, bureau en inbouwkast. Ruime badkamer met inloop regendouche (warm water) en uitzicht op de tuin, WC en wastafel.

Lees meer

Golondrina vanaf €105per nacht

De hoeve heeft 2 slaapkamers (1 kamer met een tweepersoonsbed en 1 kamer met 2 individuele bedden), een living, een ruime badkamer met inloop regendouche (warm water) en uitzicht op de bergen, WC en wastafel.  Alle bedden zijn omringt door klamboe en voorzien van kwalitatief bedlinnen voor een ultiem slaapcomfort.  

Lees meer

Alle activiteiten

Iedere dag opnieuw ontdekken we dat dit gebied zoveel te bieden heeft.

 • Korte wandelingen

  Vanaf Finca San Vicente kun je prachtige wandelingen maken. De omgeving is zo mooi en uitnodigend dat je niet anders kan dan op ontdekking te gaan. 

  Lees meer

 • Dagtochten

  Mooie dagtochten kunnen op aanvraag georganisseerd worden. We hebben twee van deze pareltjes uitgewerkt, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Voor de liefhebbers is er ook de mogelijkheid om paardrijtochten te maken.

  Lees meer

 • 4x4-tochten

  Voor wie meer wil zien van de wijde omgeving bieden we ook enkele mooie 4x4-tochten aan. 

  Lees meer

 • Project

  Jaar na jaar helpen we de gemeenschap in onze vereda Lubigara, door het schooltje te ondersteunen. 

  Lees meer

Bekijk het lokale weer